Υπηρεσίες

Στην Λαμπρος & Γιαννης Κορδας φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός και η ειλικρίνεια προς τον πελάτη, η τήρηση των συμφωνιών, καθώς και η συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις μας. Λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη ότι η περάτωση κάθε μας έργου αποτελεί και εκπλήρωση ενός σας ονείρου, είτε πρόκειται για προσωπική στέγη είτε για επαγγελματικό χώρο, προχωράμε στην υλοποίηση αυτού του ονείρου με αίσθημα ευθύνης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Λαμπρος & Γιαννης Κορδας απαρτίζεται από έμπειρους , ειδικευμένους, υπεύθυνους τεχνίτες , οι οποίοι με αγάπη και συνέπεια για το αντικείμενο εργασίας τους, καθώς και με απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντός τους, μας ακολουθούν πιστά στην πολυετή πορεία μας. Παράλληλα οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί της Εταιρείας μας συνδράμουν καθοριστικά στο έργο με τις επιστημονικές μελέτες και τα εμπεριστατωμένα τους σχέδια.

Η επιτυχία της Εταιρείας μας έγκειται στην αρμονική συνεργασία των επιμέρους ομάδων εργασίας, σε όλες τις φάσεις της κατασκευής. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό πάντα με την απαραίτητη λειτουργικότητα των χώρων.