Η Εταιρεία μας

Η Τεχνική Εταιρεία Λαμπρος & Γιαννης Κορδας είναι μια κατασκευαστική εταιρεία με δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά οικοδομικών έργων. Ειδικεύεται στην ανοικοδόμηση κτιρίων με πολυτελείς κατοικίες και καταστήματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις πλέον υψηλές απαιτήσεις ποιοτικών προδιαγραφών και αισθητικού αποτελέσματος.

Η Εταιρεία μας είναι καρπός της πολύχρονης εμπειρίας, καθώς και των επιχειρηματικών ανησυχιών του κ. Λαμπρου Ιωαν. Κορδα, ο οποίος είναι παράλληλα κύριος μέτοχος ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου Ομίλου Εταιρειών. Το 1971 ιδρύεται η πρώτη εταιρεία του Ομίλου, η οποία έκτοτε δραστηροποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής ιδιωτικών κτιρίων.

Υλοποιώντας έργα με γνώμονα την αρχιτεκτονική αρτιότητα και ποιότητα , στα 45 και πλέον χρόνια της λειτουργίας του ομίλου μας, συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στην οικιστική και εμπορική αναβάθμιση των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Τέτοιες περιοχές είναι το Μαρούσι, η Πεύκη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια, τα Μελίσσια, καθώς και πολλά άλλα σημεία της Αττικής.